Lime Go ❤ UF

Vi på Lime älskar försäljning och entreprenörskap! Därför ger vi alla UF-företagare, alumner* och lärare** fri tillgång till säljverktyget Lime Go.

*Du som startar eget bolag inom ett år efter att du avslutat ditt UF-företag får ytterligare 1 års gratis användning av Lime Go.
**Du som lärare kan läggas till som användare i elevernas Lime Go-applikationer och blir på så vis kopplade till de UF-företag som du handleder.

Det här ingår

  • Kontaktuppgifter och företagsinformation för 1,3 miljoner svenska företag.
  • Ringlistor, påminnelser, ”att göra”-listor, anteckningar och andra funktioner som effektiviserar B2B-försäljningen.
  • Allt är webbaserat och du kan logga in på vilken enhet som helst.
  • Eget användarkonto för alla i företaget.
  • Introduktionsfilmer på Youtube och stor FAQ.
Aktivera nu

Maximera ditt UF-år med Lime Go

Alla företagare måste ha ett ekonomisystem. Men hur är det med CRM-system* och säljverktyg som Lime Go? Det är minst lika viktigt! Utan ett ordentligt säljverktyg riskerar du att lägga tid på onödig administration och att lämna ett oprofessionellt intryck.

*CRM-system sätter dina kunder i centrum och hjälper dig att arbeta kundfokuserat.Läs gärna mer om CRM som arbetssätt och system här.

Sluta googla telefonnummer

Om ditt UF-företag ska sälja till andra bolag, behöver du lyfta luren och berätta för dem vad du har att erbjuda. Detta kallas ”kallringning” och kräver att du har telefonnummer till dina potentiella kunder. Det kan du givetvis googla fram, men du kommer ganska snart märka att det tar mycket tid. I Lime Go kan du enkelt filtrera fram potentiella kunder ochskapa en ringlista på ett ögonblick.

Undvik kaos i mejlkorgen

Att driva UF innebär en hel del mejlande. Du kommer förmodligen ha kontakt med både potentiella kunder och mässarrangörer, kanske även leverantörer. Tyvärr blir det snabbt kaos i mejlkorgen och du måste spara den viktiga informationen någon annanstans, för den inte ska gå förlorad. I Lime Go kan du sparamejl från Outlookochnotera vad du sagt, gjort och lovat.

Förlora färre affärer

Idag är det svårt att sticka ut som entreprenör – produkter och tjänster liknar varandra allt mer. Men det positiva är att du fortfarande kan utmärka dig med bra service! Se till att ha koll på dina affärer och håll vad du lovar. På det sättet ger du ett professionellt intryck och tar tillvara på alla affärsmöjligheter. I Lime Go samlar du all affärsinformation på ett ställe och kanställa in påminnelser och göra mötesbokningar.

Exempel: 5 säljscenarier

I vår jämförelse”Med vs. utan säljverktyg”har vi listat fem säljscenarier för att visa hur Lime Go kan hjälpa till i din vardag.

Starta ditt Lime Go-konto nu!

Jag accepterar hur Limehanterar kunduppgifter