Säljverktyget för dig som vill sälja mer

Sälj effektivare med ett riktigt säljverktyg.

  • Enkelt säljverktyg.
  • Sparar dig massor av tid.
  • Effektivare sälj helt enkelt.
  • Testa gratis i 48 timmar

Säljverktyg och CRM.

I allt vi gör sätter vi enkelhet och användarvänlighet i fokus. När vi utvecklar säljverktyget Lime Go har vi ett stort mål - att förenkla vardagen för säljare så mycket som möjligt. Vi tycker att vi har kommit en bra bit på vägen, håller du med?

Full koll på din säljpipe

Att arbeta med din säljpipe i Lime Go är busenkelt. Du anpassar enkelt säljpipen efter din säljprocess och får direkt full koll på värdet i pipen och vilka affärer som behöver din uppmärksamhet.

Ta hand om dina kunder

En affär är bara början på en lång relation mellan dig och dina kunder. Utan att ge dig massa floskler kring att det kostar 5 gånger mer att skaffa en ny kund än att behålla en befintlig, så vet du också hur viktigt det är att veta vad du sagt, gjort och lovat dina kunder. Lime Go ger dig all historik över er relation, smidigt samlat på ett ställe.

Förladdat med alla Sveriges företag

Lime Go kommer förladdat med kontaktuppgifter till alla Sveriges företag och deras beslutsfattare. Du behöver inte lägga en massa tid på att leta efter telefonnummer eller administrera ditt kundregister - vi uppdaterar det varje natt åt dig.

Med datan inkluderad i säljverktyget får du också massor av häftiga möjligheter att analysera din kundbas och ta dina säljprocesser framåt. Vad utmärker dina bästa kunder? Vad har de gemensamt? Vilka andra liknande företag finns det som du inte ännu har kontaktat?

Allt du behöver samlat i ett enkelt säljverktyg

Allt samlat i ett enkelt säljverktyg

Kort sagt är Lime Go ett webbaserat säljverktyg där alla Sveriges företag ingår. Smarta funktioner hjälper dig att både hitta nya kunder och hålla koll på dina existerande. Lime Go är för säljverktyg vad Spotify är for musik, eller Netflix för film och serier – framtiden.

Hantera dina leads

Med smarta taggar och statusar kan du enkelt följa ett företag genom din kvalificeringsprocess, hela vägen från lead till prospekt till kund. Du skapar enkelt affärer, att göra-uppgifter och kalenderbokningar direkt i Lime Go. Eller kan du tilldela leads till en kollega direkt i säljverktyget, om du själv har för mycket att göra… :)

Ta med dig Lime Go överallt

Vi tror att dagens säljare inte begränsar sig till att endast ha sitt säljverktyg på kontoret. Informationen ska vara tillgänglig när du behöver den, oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du arbetar på för stunden.

Lime Go bor och arbetar därför i molnet, och är en sk. webbapplikation. Det enda du behöver för att använda Lime Go är en nyare webbläsare. Mac, Windows, Linux, iOS, Android eller Windows Phone spelar ingen roll!

Grymt bra support

Om du har några funderingar eller om något strular så är vi aldrig långt bort. Du når oss i chatten direkt i systemet, på telefon, via mail, facebook, twitter eller linkedin. Inte för att vi tror att du kommer behöva support, men vi älskar att prata med våra kunder! :)

Pris? 329 kronor/månad

Vad ingår i priset? Allt. Ett fullfjädrat säljverktyg med massor av smarta funktioner och full tillgång till alla Sveriges företag.

Testa själva hur ett riktigt bra säljverktyg underlättar din vardag!

Vad väntar du på?