Vad kostar Lime Go?

Ett riktigt bra säljverktyg till ett ännu bättre pris

Smartare sälj

329kr

per månad
& användare

Bundet 1 år.
Faktureras årsvis.

Köp nu

Testa

0kr

48 timmar
gratis test

Vad ingår i priset?

Vart är den långa checklistan?

Kort och gott; allt!

Vi har inte en massa olika versioner med spännade namn och mer eller mindre upplåst funktionalitet. Du får helt enkelt ett smart säljverktyg där kontaktuppgifter till alla Sveriges företag (eller Norges, eller Danmarks om du så önskar), ingår. Alltid uppdaterade. Alltid med dig i molnet.

Det enda tillägget vi erbjuder är kreditinformation. Och börjar du skicka en himla massa email (över 1000 / månad) med vår smarta nyhetsbrevsfunktion kostar det extra. Ganska rimligt, eller hur?

Uppstartsdag

Kom igång snabbare & få mer för pengarna

Få förutsättningarna att lyckas

På en uppstartsdag går vi igenom de grundläggande CRM-funktionerna, anpassningar, hur ni jobbar med ringlistor och signaler samt hur ni kopplar mot kalendern. Dessutom kan ni välja att få hjälp med olika integrationer, måluppföljning, hur ni jobbar smart med mail-utskick samt göra en success plan för långsiktigt tänkande!

Vi brinner för långsiktiga relationer och vi kan garantera två saker med våra utbildningspaket:

  1. Ni kommer igång fortare och bättre och får därmed mer valuta för pengarna.
  2. Om alla användare arbetar på samma sätt blir uppföljning och analys mer träffsäker och det blir därmed enklare att driva företaget framåt.

Läs mer här >

Ta med din data

Migrera din befintliga data till Lime Go

Ta hjälp av oss

Vi hjälper dig gärna med en migration. Dels fixar vi kodandet till dig och dels hjälper vi till att strukturera och tänka smart kring din data och vad du vill göra med den. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Gör det själv

Gillar du att ta hand om kodandet själv? Härligt! Här kan du läsa mer om vad en migration innebär och vad vi kan migrera. Eller så spanar du in koden direkt på GitHub.

Fler än 1000 företag är redan igång.

Vad väntar du på?