Lime Go-teamet

Vi vill förenkla säljet för så många som möjligt

Nordiska säljexperter

Lime Go är en del av Lime Technologies, en av Nordens ledande leverantörer av CRM- och säljverktyg. Vi brinner för försäljning i alla dess former.

25 års erfarenhet

Vi har genom åren hjälpt tusentals företag bli bättre på försäljning och arbeta smartare med sälj. Essensen av vår erfarenhet har vi kokat ner i verktyget du just nu läser om - Lime Go.

Obligatorisk trefika

Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet, och brukar säga att det enda vi tar på allvar är våra kunder. Och givetvis vår obligatoriska trefika. Sugen? Kom förbi på en kopp!

Vilka är vi?

Ett skönt gäng helt enkelt

Ahmad Game

Ahmad Game

Produktchef

Skånepåg som, efter att ha tillbringat delar av sin uppväxt bland mumier, pillerbaggar och koshari, återvände och fick börja med att repetera sin malmöitiska. Efter en häpnadsväckande flygresa landade han som bitter glädjespridare bakom tangentbordet hos oss där han numera kodar hellre och bra.

Fredrik Seijsing

Fredrik Seijsing

Marknad

Kalmar FF-fanatiker med starkt fetisch för ironman, cyklar, crossfit och bonnabränna. Försöker ofrivilligt sluta snusa.

Hjalmar Zetterström

Hjalmar Zetterström

Utveckling

Webbutvecklingsutbildad i .NET. Jätteduktig på gitarr när ingen kan höra, gillar att spela datorspel men är dålig på Fifa. Har kört upp sex gånger och har fyra välförtjänta bokstavskombinationer på körkortet. Har åkt skidor på Hallandsåsens största skidort.

Rickard Helldin

Rickard Helldin

Utveckling

En föredetta västgöte som gillar att odla, inte bra men gärna. Kaffe, banan, avokado, citrus är bara några av sorterna. Varför inte göra världen lite grönare... går det att odla krasse i kollegornas tangentbord kanske? Gillar kokkaffe, tidiga mornar samt bits and bytes.

Tina Fornander

Tina Fornander

UI / UX

Linköpingstjej som har arbetat hårt för att också kunna kallas skånetös - föräldrar matade henne tidigt med spettekaka, och att försöka åka vilse i Skåne är en destinationsfavorit. Hon har dille på Pettson och Findus, och när hon inte finns att hitta bland vikterna på gymmet spelar hon gärna brädspel eller ser om en Marvel-film… eller varför inte ett avsnitt MacGyver!

Mikael Davidsson

Mikael Davidsson

Utveckling

Musikalisk teknisk fysiker som gillar att byta saker, exempelvis takter och tonarter, eller instrument. Gärna flera gånger under samma låt. Eller varför inte programmeringsspråk, eller land. Mötte Stephen Hawking som fysikstudent men bytte till programmering för att få mer utmaning.

Petter Sandholdt

Petter Sandholdt

Utveckling

Glädjespridande utvecklare som med stolthet gör allt på bästa sätt, speciellt tredje gången. Spenderar gärna sin tid utomhus och gillar att hitta årets bästa tekniska pryl för friluftslivet.

Anders Pålsson

Anders Pålsson

Utveckling

Karbonramsfantast med förkärlek för alla typer av långlopp.

Lars Andersson

Lars Andersson

Guru

Välskrivande artikelförfattare och idéspruta med förvånadsvärt kort feedbacktålamod. Älskar olåsta datorer och kreativa gömställen.

Vill du bli en av oss?