Så här kan Lime Go hjälpa dig

Kundöversikt

Få full koll på alla kunder, prospekt, leads och andra kontakter med allt samlat på ett ställe. Använd smarta taggar för att segmentera och veta vem som är vem.

Sagt, gjort & lovat

Samla all information om varje kund på ett ställe. Anteckningar, historik, kontaktinformation, dokument och att göra-uppgifter hjälper dig att veta vad du gjort tidigare, lovat att du ska göra och planera för framtiden.

Mindre administration

Med all företagsinformation redan på plats i Lime Go slipper du lägga energi på tidsödslande administration och får en grym registerkvalité på köpet.

Utveckla din försäljning med Lime Go

Funktioner som hjälper dig med kundrelationerna

HISTORIK

Full koll på vad som hänt i din relation med kunden – oavsett om det var förra veckan eller för tre år sedan. Historiken i Lime Go hjälper dig att hålla ordning på detaljerna.

DELAD INFORMATION

All kundinformation i Lime Go är delad med dina kollegor. Bra när någon blir sjuk eller säger upp sig och en annan säljare behöver ta över kundkontakten.

PÅMINNELSER

Följ upp dina kundaktiviteter i tid med smarta påminnelser. Ingen kund faller mellan de klassiska stolarna.

Företagsinformation

Kontaktuppgifter och information om alla Sveriges företag, redan inlagt i systemet. Uppdateras automatiskt och gör det enklare för dig att hålla kontakten med dina kunder.

NYHETSBREV

Skicka ut nyhetsbrev till alla dina kunder, eller utvalda segment, direkt från Lime Go. Underhåll relationerna genom regelbundna utskick.