Så här kan Lime Go hjälpa dig

Hitta din målgrupp

Lime Go hjälper dig att identifiera de segment och branscher där ditt företag är starkast. Så att du slipper skjuta brett - och kan fokusera på rätt typ av bolag från början.

Bearbeta effektivt

Intuitiva flöden, som smarta ringlistor och att göra-uppgifter, hjälper dig att göra rätt sak vid rätt tillfälle. Och att hålla fokus i säljarbetet.

Spara tid

Med över 1,3 miljoner företag och beslutsfattare direkt i Lime Go slipper du lägga massa tid på att leta efter – och sammanställa – kontaktuppgifter i Excel.

Utveckla din försäljning med Lime Go

Smarta features som hjälper dig hitta nya kunder

Ringlistor

Samla potentiella kunder i olika ringlistor, kompletta med kontaktuppgifter. Snabba att skapa, enkla att följa och lätta att utvärdera baserat på segment. Eller varför inte pitch?

Tvillinganalys

Ange namnet på en drömkund och Lime Go letar fram liknande företag som du kan kontakta. Bara att skapa en ringlista och börja bearbeta.

Rekommendationer

Få personliga förslag på företag du borde kontakta, baserat på de kunder ditt företag har idag. Se hur olika leads blir varmare och varmare, när du får fler kunder i ett visst segment.

Företagsinformation

Kontaktuppgifter och information om 1,3 miljoner svenska företag och beslutsfattare. Alltid uppdaterat, samlat på ett ställe. Det är bara att lyfta luren.

Sök

Varit på en mässa och hittat potentiella kunder? Skriv in namnet i sökfältet i Lime Go och få fram både bolagsinformation och kontaktuppgifter på ett ögonblick.