Så här kan Lime Go hjälpa dig

Få koll på nyckeltal

Vilka affärer är på väg in? Vad är min hit rate? Hur mycket är säljpipen värd just nu? Med Lime Go får du koll på viktiga nyckeltal, så att du kan prioritera rätt bland dina aktiviteter.

Fokusera framåt

Tack vare smarta och intuitiva flöden i Lime Go vet du alltid vad nästa steg är. Dina affärer riskerar inte att hamna på villovägar – de drivs framåt och mot avtal snabbare.

Stäng fler affärer

Lime Go gör att du sparar tid och förbättrar din säljprocess. Det innebär att du hinner driva fler affärer än tidigare och ökar din hit rate.

Utveckla din försäljning med Lime Go

Smarta features som hjälper dig hitta nya kunder

Säljprocess

Anpassa Lime Go efter din säljprocess och få koll på ditt affärsflöde. Se var alla affärer befinner sig i säljprocessen på ett ögonblick.

SÄLJPIPELINE

Vilka affärer kan du räkna med närmaste tiden? Vad är de värda? Visuell överblick över ditt affärsflöde, komplett med affärsvärde och tidsperiod för varje prospekt.

SÄLJÖVERSIKT

Få sammanställt hur det går för dig. Säljöversikten visar hur mycket som är på gång och vilka affärer som nyss har vunnits.

PÅMINNELSER

Glöm aldrig att göra det du ska med enkla påminnelser. De hjälper dig att sätta nästa steg och driva dina affärer framåt.

OFFERTVERKTYG

Integrera GetAccept för att enkelt kunna skapa, skicka och följa dina offerter direkt i Lime Go. Effektiv och smart koppling som hjälper dig att stänga dina affärer.