Analysera och utvecklas med Lime Go

Analysera och utvecklas

Vi menar att en förutsättning för att bli riktigt bra på det du gör är att ha stenkoll på dina mål och veta hur du ligger till, hela tiden. Därför vill vi ge dig insikterna och verktygen för att utveckla din försäljning och för att du ska nå din fulla potential.

Hur håller du koll på din säljutveckling?

Hur arbetar du för att bli den bästa säljaren du kan bli? Och vad behöver du för att göra ett bra jobb? Med mer än 25 års erfarenhet av försäljning har vi byggt in de verktyg vi sett våra kunder och vi själva behöver i Lime Go redan från start. Det innebär att du får ett försprång mot alla andra så fort du sätter igång. Nu kör vi!

Så här kan Lime Go hjälpa dig

Utveckla din försäljning

Utveckla din försäljning med Lime Go

Följ utvecklingen i din säljpipe

Få en direkt överblick kring nuläget i din säljpipe. Är den så stor den behöver vara för att nå budget? Eller borde du ha ett större affärsvärde i status ”prospektering”?

Håll koll på aktivitetsnivåer

Genom att ha koll på hur många säljsamtal du behöver ringa och offerter du behöver skicka för att nå din budget, kan du redan i januari veta att du kommer att lyckas. Så länge du gör det du ska, såklart. Lime Go hjälper dig att hålla koll på aktivitetsnivåerna.

Testa dina målgrupper

Var har du best hitrate? Låt Lime Go hjälpa dig att utvärdera om du lägger din tid på rätt målgrupp baserat på t.ex. ett geografiskt område, en viss företagsstorlek eller ett omsättningsintervall.

Smarta features som hjälper dig utvecklas

Säljpipe

Visuell överblick kring ditt affärsflöde, komplett med affärsvärde och tidsperiod.

Säljaktivitet

Följ upp hur många säljsamtal, bokade och genomförda möten du haft under en tidsperiod.

Ringlistor

Utvärdera dina målgrupper och ta reda vad som gör dig framgångsrik i vissa segment och branscher.

Fler än 1000 företag är redan igång.

Vad väntar du på?