Effektivisera ditt arbete med Lime Go & VISMA eEkonomi

Sälj mer, administrera mindre!

Vi tror på att förenkla vardagen så mycket som möjligt för säljare. Genom att snabbt och lätt koppla samman ditt säljverktyg med VISMAs ekonomisystem slipper du en massa dubbelarbete och kan fokusera på det du gör bäst.

  • Administrera mindre
  • Arbeta effektivare
  • En oslagbar kombination

Ett säljverktyg älskat av mer än 1000 företag

  • Vår härliga kund Presis!
  • Vår härliga kund Worq
  • Vår härliga kund Signr
  • Vår härliga kund Attractiva
  • Vår härliga kund Toxic
Administrera mindre och spara tid

Administrera mindre och spara tid

Administration är en av de största tidstjuvarna som finns i det moderna säljyrket. Som du säkert redan vet hjälper Lime Go dig att slippa administrera och hålla ditt kontaktregister uppdaterat. Du sparar en massa tid helt enkelt. Men när affären väl trillat in har du tidigare varit tvungen att ta dig till ditt ekonomisystem, lägga upp en ny kund, fylla i korrekta uppgifter (eller se till att de gamla stämmer) och därefter ta tag i allt som rör din fakturering.

Men inte längre! Genom att enkelt koppla ihop Lime Go med VISMA eEkonomi är du bara ett klick bort från att skapa (eller uppdatera) kontaktinformationen i ekonomisystemet. Snabbt. Enkelt. Effektivt. Tidsbesparande.

Enklare arbetsflöde

Vi tror på att bygga smarta flöden för våra användare som underlättar deras vardag. Att få till smidiga övergångar mellan de olika tjänster som säljare använder är därför av största vikt för oss. Genom att knyta ihop två av de mest essentiella verktygen i det moderna företaget, säljverktyget och ekonomisystemet, så förenklas ditt arbetsflöde avsevärt.

Enklare arbetsflödes med Lime Go och VISMA eEkonomi
Direkthopp från Lime Go till Visma eEkonomi

Hur funkar det?

Med VISMA-kopplingen aktiverad i Lime Go dyker det upp ett nytt fält på företagskortet, klurigt namngett till “VISMA eEkonomi”. Här kan du enkelt lägga till företaget i eEkonomi om det inte redan finns, eller uppdatera informationen om företaget om så behövs. Du får även en snabblänk till företaget i eEkonomi, så att du lätt kan hoppa över dit när du vill.

Vad kostar kopplingen?

Ingenting! Du behöver givetvis ett konto hos eEkonomi, men själva kopplingen ingår gratis i ditt Lime Go-abonnemang. Trevligt, eller hur?

Vad är VISMA eEkonomi?

VISMA eEkonomi är det moderna fakturerings- och bokföringsprogrammet som hjälper dig effektivisera din vardag. Du sköter enkelt din bokföring och fakturering i datorn, paddan eller telefonen och behöver aldrig tänka på backuper. I takt med att ditt företag växer kan du utöka med just de funktioner du behöver för ditt företags nya utmaningar.

Läs hur VISMA själva beskriver eEkonomi här >

VISMA eEkonomi
Allt du behöver samlat i ett enkelt säljverktyg

Lär dig mer om Lime Go

Som du säkert redan vet är Lime Go ett säljverktyg byggt för säljare, av säljare. Genom att komma förladdat med all Sveriges (eller Norges, eller Danmarks) företagsinformation kombinerat med smarta flöden kan du arbeta effektivare än någonsin med ditt sälj.

Läs mer här >

Fler än 1000 företag är redan igång.

Vad väntar du på?