100 % fokus på affärerna med praktiskt CRM

Visma Financial Solutions

Tunga system satte käppar i affärerna

Som ett väletablerat inkassobolag hade Visma Financial Solutions redan hunnit testa flera CRM- och IT-system när bolaget år 2014 började leta efter en ny lösning. De andra systemen hade varit komplicerade att arbeta i och dessutom inte varit webbaserade. Visma Financial Solutions sökte därför ett system som var lätt att använda och tillgängligt överallt, oavsett enhet.

Sebastian Hjortsberg

“Jag var missnöjd med andra CRM-system. Det blev för mycket administration kring säljandet. Så jag fattade beslut om att köpa in en licens av Lime Go. Nu använder vi det i hela säljorganisationen.”

- Sebastian Hjortsberg, KAM & partneransvarig Visma Financial Solutions

Starkare push i affärerna

Lime Go är idag basen för allt säljarbete hos Visma Financial Solutions. Bolaget har bl.a. lagt till en integration till GetAccept och adderat egna fält i affärerna för att anpassa systemet till den egna säljprocessen. Det aktiva och kontinuerliga arbetet har gett flera resultat:

  • Mer tid till säljaktiviteter. Lime Go innehåller det som Visma Financial Solutions säljare behöver och kräver inte onödig administration.
  • Enkelt att driva affärer framåt. En solid grund av information och gör det enkelt för säljarna att pusha på i rätt riktning och stänga fler affärer.
  • Tydliga mål för teamet. I Lime Go lägger cheferna in mål för säljarna och aktiviteter synliggörs, vilket sporrar teamet.
  • Snabb onboarding. Visma Financial Solutions lägger knappt någon tid på onboarding av nya kollegor - systemet är användarvänligt och intuitivt.
Lime Go - Trädgårdsproffsen logo

Om Visma Financial Solutions

Visma Financial Solutions har över 25 års erfarenhet av kravhantering i form av påminnelse/inkasso, fakturering och factoring. Med certifierade handläggare och en mjuk men rättvis hantering hjälper de din verksamhet att få betalt i tid.

Det är inkasso med hjärtat, helt enkelt.