Nordens största tillverkare av mässmaterial

Rollup-kungen

Utmaning

Innan vi valde att börja med Lime Go så hade vi inte gjort någon kund/prospekthantering alls på flera år, och eftersom vi tidigare inte har jobbat med bearbetande/uppsökande försäljning så har inte behov av något CRM-system funnits. I takt med att vi nu anställt både inne- och utesäljare så kände vi att vi behövde få till ett bra CRM-system, och då föll valet på Lime Technologies.

Vi har tidigare lite erfarenhet av Lime Easy men kände att vi ville ha en molnbaserad lösning så att våra säljare kan jobba fritt i både dator och mobil när de är på resande fot. Då blev Lime Go det självklara valet och det är vi mycket glada för.

Axel Hermansen, Rollup-Kungen, nöjd Lime Go-användare.

“Lime Go är ett mycket enkelt och användarvänligt system. Vi känner att detta hjälper oss väldigt mycket i det dagliga arbetet och vi får på så vis full koll på våra affärer och kunder.”

- Axel Hermansen, Rollup-Kungen AB

Lösning

Vi märker upp våra kunder som kommer in via hemsidan och kan på så vis tilldela dessa till respektive säljare. Vi får även ut väldigt bra ringlistor som säljarna har stor nytta av. Att ringlistorna är direktkopplade till Bisnode ser vi som en stor fördel och vi kan kan få ut väldigt bra listor på nya potentiella kunder.

Vår härliga kund Rollup-kungen

Rollup-kungen

Rollup-Kungen.se är ett svenskt e-handelsföretag som från början tillverkade rolluper, men som sedan växte och som nu tillverkar mycket mer som exempelvis beachflaggor, mässväggar och banderoller. Vi tillverkar mässmaterialet direkt i vår egen fabrik här i Sverige och vi har ett mycket effektivt flöde som gör att vi kan ha snabba leveranser.