Nyhetsbrev

Håll din omvärld uppdaterad med vad som händer i ditt företag - snabbt, smart och enkelt med nyhetsbrev direkt i Lime Go.

Kommunicera och integrera Lime Go

Skicka nyhetsbrev enklare än någonsin

Snabbt, smart och enkelt

Hur kommunicerar du enklast med din omvärld om spännande nyheter, uppdateringar och julhälsningar? Med ett nyhetsbrev såklart! Tyvärr brukar det dock medföra en massa onödigt jobb, med allt från att administrera listor till hoppa mellan system och bygga krångliga mallar. Vi har en bättre lösning - nyhetsbrev direkt i Lime Go.

Skicka dina nyhetsbrev med Lime Go

Allt på ett ställe

I Lime Go får du en fullfjädrad utskicksmotor för nyhetsbrev. Smarta flöden i ett användarvänligt gränssnitt gör att du kan skapa och skicka dina utskick enklare än någonsin.

Rätt budskap till rätt målgrupp

Med nyhetsbrev direkt i Lime Go väljer du smidigt ditt urval och skapar ditt utskick med relevant innehåll för din valda målgrupp. Som till exempel en Black Friday kampanj mot alla dina webbesökare eller en Benjamin Syrsa-hälsning lagom till jul.

Professionella utskick

Med färdiga professionella mallar skickar du enkelt nyhetsbrev som lever upp till de höga krav som ställs idag. Innehållet anpassar sig givetvis efter mottagarens enhet, leveransbarheten är högsta tänkbara och med Lime Go’s smarta register hjälper vi dig att följa de nya GDPR-riktlinjerna.

Fler än 1000 företag är redan igång.

Vad väntar du på?