Vi skapar framgångsrika säljare

Ett kombinerat CRM och säljverktyg som hjälper dig arbeta smartare

Worq
Rollup-Kungen
Toxic
Split Kommunikation
RMS Lagerinredningar
Inbrand

Varför Lime Go?

Ökad försäljning

Lime Go hjälper dig att prioritera rätt uppgifter och gör att du hinner mer. På det sättet kan du lägga mer av din energi på leads, prospekt och kunder. Det gör att du säljer mer, till fler.

Lojalare kunder

Med alla dina relationer samlat i ett verktyg får du översikt och ingen kund faller mellan stolarna. Historiken ger dig koll på vad du sagt, gjort och lovat dina kunder.

Mer tid

Uppdaterad kontaktinformation direkt i verktyget, ringlistor som skapas med några klick och all affärsinformation på ett ställe – med Lime Go slipper du leta och sparar tid.

Alltid med dig

Med Lime Go kommer du alltid åt din information, oavsett var du är. Verktyget är molnbaserat och allt du behöver är en internetuppkoppling.

Tryggt och säkert

Din data bor säkert hos oss. Vi samarbetar med ett av världens bästa datacenter för att garantera att både du (och vi) kan sova gott om natten.

Fungerar överallt

Dator, padda eller smartphone spelar ingen roll. Inte PC, Mac eller Linux heller. Lime Go körs direkt i webbläsaren och fungerar överallt.

MED vs UTAN
säljverktyg

Vi har tagit fram 5 säljscenarier där vi visar fördelarna med ett säljverktyg. Läs mer och se hur du kan effektivisera ditt dagliga säljarbete!

Läs mer
Lime Go

Vad säger våra kunder?

Hitta fler referenser här >

Vad kostar det?

“Tid är pengar” må vara en klyscha, men är också en sanning i alla företag. En av de största tidstjuvarna i din vardag är att leta efter olika typer av information.

Lime Go kan du sluta med det och lägga tiden på det du gör bäst istället – att sälja och vårda kundrelationer. Vad är det värt för dig?

Läs mer om priset på Lime Go och vad som ingår >

329 kr

per månad